duminică, 3 aprilie 2011

U.S.L. NĂŞITĂ DE FELIX-SECURISTUL

EDITORIAL (30)
Adevăratul “naş”, al Uniunii Social Liberale, părintele, adică acela care a avut ideea înfiinţării acestei Alianţe Socialiste este liderul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, colaboratorul fostei Securităţi!
Iată declaraţia sa: “În decembrie am propus acel termen, 31 ianuarie, pentru a semnala urgenţa unificării Opoziţiei. A fost un semnal receptat responsabil de liderii P.N.L. şi P.S.D. pe care îi felicit pentru maturitate şi inteligenţă. Există premise parlamentare ca, până la 25 martie 2011, preşedintele Traian Băsescu să fie suspendat din funcţie, iar USL are obligaţia de a folosi toate mijloacele parlamentare şi constituţionale de care dispune pentru a schimba imediat puterea”. Afirmaţia lui Felix-Securistul i-a supărat atât de rău pe membrii Alianţei Socialiste, încât liberalul Marius Oprea, într-o emisiune TVR, a declarat că: “în România, condamnarea comunismului a rămas o simplă sintagmă, iar  Dan Voiculescu e un caz cu totul special. La domnia sa, nu vina de a fi fost informator al securităţii e preponderentã, cât ceea ce a făcut în calitate de şef al Crescent, când a participat la devalizarea economiei naţionale, în favoarea vârfurilor regimului comunist.  Aici văd eu problema în alianţa cu P.C.” Dupã cum se vede Alianţa a început să funcţioneze ireproşabil…
Bazându-se pe acest avorton securist, U.S.L., va fi taxată dur la alegerile viitoare de către electorat.
P.S.: Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins recursul formulat de preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, şi a menţinut verdictul de colaborare cu fosta Securitate. Decizia I.C.C.J. este definitivã!
Gh. BURDUJAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu