vineri, 3 februarie 2012

ÎN ATENŢIA: DOAMNEI MINISTRU ANCA BOAGIU

Parlamentul României

Camera Deputaţilor

Birou Parlamentar Deputat Mihai Apostolache
Vălenii de Munte, Aleea Alunilor, nr.1, Judeţul Prahova
mihaiapostolache5@yahoo.com
În atenţia: Doamnei Ministru Anca Boagiu
             Stimată Doamnă Ministru,
            În calitate de deputat al Văii Teleajenului din Judeţul Prahova vă adresez rugămintea de a reveni asupra deciziei de suspendare a circulaţiei trenurilor pe rutaPloiesti-Măneciu din cel puţin două motive. În primul rând, închiderea unui astfel de tronson ar conduce la disponibilizarea a cel puţin 100 de persoane care lucrează acum în cadrul CFR şi, astfel, s-ar crea noi probleme sociale şi, în al doilea rând, odată cu închiderea circulaţiei pe acest tronson de cale ferată s-ar da posibilitatea distrugerii infrastructurii de transport, infrastructură care a costat statul român foarte multi bani. Totodată, trebuie să aveţi în vedere faptul că orice tronson de cale ferată neutilizat devine ţinta hoţilor de fier vechi şi, în scurt timp, veţi constata că tot efortul statului român de a construi infrastructurii CFR se va duce pe apa sâmbetei.
Tot cu această ocazie doresc să vă reamintesc faptul că aţi promis că veţi găsi o soluţie şi în ceea ce priveşte construirea în zona Văii Teleajenului a unei şosele ocolitoare, investiţie aşteptată de toţi locuitorii din această zonă, în special de cei din Oraşul Vălenii de Munte.
Având în vedere faptul că sunteţi un ministru activ şi preocupat ca activitatea de transport să se desfăşoare în condiţii corespunzătoare, vă mulţumesc anticipat.
Cu apreciere,
Deputat Mihai Apostolache

Adresa a fost depusa ieri la Ministerul Transporturilorîn data de 17 ianuarie 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu