joi, 29 iulie 2010

HOŢIA ŞI EVAZIUNEA FISCALĂ SUB PERDEAUA „SECRETULUI FISCAL”

(Victor Ciutacu – varianta masculină a unei capre râioase)
Ofuscatul şi veşnicul nespălat pe dinţi, Victor Ciutacu, (braţ la braţ cu Mirciulică Badea – tovarăşi şi concurenţi întru cuvintele „de porc”, pe care nici hârtia virtuală nu le mai suportă), cel care, la nervi, îşi aruncă balele împuţite, precum sconcsul, peste interlocutorii nefericiţi care-i stau în preajmă, este revoltat la culme de faptul că ni se fac cunoscute nouă, telespectatorilor şi cititorilor anonimi de ziare, găurile imense, la care şi domnia sa a contribuit cu neruşinarea-i specifică, făcute de acelaşi „neprins încă”, SOV, în bugetul de stat al României.
El se revoltă pe Elena Udrea! De ce? Pentru că Elena Udrea a avut, în accepţiunea sa, „nesăbuita iniţiativă” de a spune public care sunt datoriile de la Realitatea TV. Face spume că „a fost dat în gât” cu banii frumuşei pe care i-a luat de la SOV.
Aceste scursuri ale societăţii româneşti, care se vor formatori de opinie, „deontologii” lui peşte prăjit, vor ca mişmaşurile lor să fie protejate de „secretul fiscal”, vor ca găinăriile lor să nu fie cunoscute de numărul mare de oameni pe care îi manipulează seară de seară într-un mod atât de vădit tendenţios. Unul înjură, altul scuipă, doi imbecili cu pretenţii de jurnalişti verticali. Să ne reamintim că Bogdan Chireac şi Sorin Roşca Stănescu, a căror convorbire telefonică a fost dată în vileag de şeful ANI, erau preocupaţi că cineva a îndrăznit să dea publicităţii acţiunile lor mafiote şi nu aveau nici cea mai mică tresărire cu privire la miezul convorbirii în sine, acela de a obţine informaţii confidenţiale în scop de şantaj.
Victor Ciutacu îşi permite să o facă „toantă” şi „ţăţoaică parvenită”pe Elena Udrea, pentru PRESUPUSA ei posesie asupra unor documente doveditoare ale controlului financiar efectuat la Realitatea TV, pe care le-ar da presei spre publicare. În realitate, însă, el este şi se comportă ca un porc ordinar pentru că în acele documente este vorba ŞI de el însuşi, pe lângă atâţia alţii pretinşi „deontologi” ai presei româneşti. Va trebui să învăţaţi (mai aveţi timp, har Domnului!) că banii furaţi de voi nu suntchestii destinate intimităţii de budoar » (aşa cum « cu distincţie » te exprimi tu, ciutacule !).
În ceea ce mă priveşte pe mine, ca cetăţean simplu, puţin îmi pasă de secretul bancar sau de secretul fiscal. Pe mine, pe milioane de români, mă/ne interesează cine sunt aceia care ne-au furat atâţia ani (şi încă ne mai fură), de-am ajuns în pragul falimentului ca ţară şi în pragul disperării ca individ/zi.
Ciutacule şi Mirciulică, mai înainte de a scuipa cu venin în alţii, priviţi-vă în oglindă să vedeţi cât de hâdă vă este faţa!
Gh. BURDUJAN

Enhanced by Zemanta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu