joi, 5 ianuarie 2012

GALA PREMIILOR VALEA TELEAJENULUI (EDIŢIA I – VĂLENII DE MUNTE)

Luni, 19 decembrie 2011, în sala mare a Casei de Cultură din Vălenii de Munte, începând cu ora 18, a avut loc ediţia I a Galei Premiilor Valea Teleajenului, un proiect iniţiat de Domnul Deputat Mihai Apostolache şi de Asociaţia Pentru Dezvoltare Locală Valea Teleajenului.
Festivitatea decernării premiilor a debutat cu un program de colinde, muzică şi dansuri populare susţinut de Ansamblul Folcloric “Floarea de Garofiţă” din Măneciu.
S-au acordat premii pentru administraţie, pentru societate civilă, pentru profesori şi elevi, pentru oameni de afaceri, toţi din zona Văii Teleajenului.
CUVÂNTUL DOMNULUI DEPUTAT MIHAI
CRISTIAN APOSTOLACHE:
“Cu aceastã activitate am vrut să încercăm să promovăm tot ceea ce este mai bun pe Valea Teleajenului, începând cu produsele tradiţionale şi continuând cu, să-i spun, resursa umană, extrem de valoroasă care există în această zonă. Dumneavoastră, cei prezenţi în această sală, sunteţi oameni care aţi avut rezultate în diverse domenii de activitate şi v-aţi adus o contribuţie importantă la dezvoltarea acestei zone şi pentru acest lucru ţin să vă mulţumesc.
Practic, de aici a pornit ideea acestui proiect, proiect iniţiat de Asociaţia Pentru Dezvoltarea Localã Valea Teleajenului şi Cabinetul meu parlamentar. Am încercat să aduc laolaltă, în această sală şi în această seară oameni deosebiţi, oameni din unităţile de învăţământ, din administraţie, oameni de afaceri, producători, reprezentanţi ai societăţii civile. Sunteţi oameni extraordinari cu care această zonă se mândreşte şi încă o dată vă mulţumesc şi felicitări pentru tot ceea ce faceţi în activitatea dumneavoastră.
Vreau ca astfel de proiecte să fie continuate, deşi depindem foarte mult de resursele pe care le avem la dispoziţie. Dar, iatã, cu resurse puţine am reuşit să iniţiem un eveniment naţional, am reuşit să aducem la expoziţia de la Parlamentul României câţiva miniştri de seamă ai României care s-au angajat că vor sprijini dezvoltarea acestei zone, aşa cum de altfel au făcut-o în ultimul timp, pentru că am avut grijă ca de fiecare dată să le aduc aminte că în Prahova, pe lângă Valea Prahovei, există şi Valea Teleajenului, o zonă extraordinar de frumoasă atât din punctul de vedere al resurselor naturale, dar şi din punctul de vedere al bogăţiei spirituale şi umane de care beneficiază această minunată zonă.
Încercăm în această seară să vă oferim câte un premiu, mai mult simbolic, prin care să vă arătăm că chiar vă respectăm şi că chiar apreciem ceea ce faceţi. Sunt bucuros că am reuşit să aducem aici oameni deosebiţi din diverse medii ale societăţii şi sunt convins că numai în acest mod zona Văii Teleajenului se va dezvolta, prin forţa spirituală şi umană pe care dumneavoastră o reprezentaţi.
Cred că este momentul să ne unim cu toţii eforturile pentru a duce cât mai departe proiectul de modernizare a acestei zone, pentru că bătăliile de natură politică sau de orice altă natură nu fac altceva decât să inducă tensiuni în societate şi nicidecum să unească oameni. Cred că mai mult ca oricând este nevoie de unitate, de a găsi cele mai bune idei constructive şi acele idei, indiferent de unde vin, să fie susţinute de noi toţi.
Vă mulţumesc şi vă doresc LA MULŢI ANI!”
CUVÂNTUL DOMNULUI
PRIMAR MIRCEA NIŢU
“Apreciez pe cei care au organizat această manifestaţie. Apreciez faptul că aţi venit în numãr atât de mare la acest eveniment, apreciez pe cei care au contribuit în anul 2011 la progesul Oraşului Vălenii de Munte şi nu numai… Vă urez LA MULŢI ANI! şi 2012 să fie un an mai bun”.
CUVÂNTUL DOAMNEI GABRIELA DESPAN, DIRECTOR LA GRUPUL
ŞCOLAR MĂNECIU:
“Atât eu cât şi colegii mei, aflaţi astăzi aici, ne simţim onoraţi de faptul că nu am fost uitaţi. Suntem alături de orice acţiune care are darul de a promova Valea Teleajenului. Îi mulţumim Domnului Deputat Mihai Apostolache pentru întregul sprijin acordat Grupului Şcolar Măneciu şi sperăm în continuare într-o colaborare la fel de bună ca şi până acum atât cu şcoala noastră de la Măneciu Ungureni, cât şi cu întreaga comunitate locală. Mulţumim foarte mult şi sărbători fericite!”
CUVÂNTUL DOMNULUI VASILE COMAN, DIRECTOR LA COLEGIUL “NICOLAE IORGA” DIN VĂLENII DE MUNTE
“Mulţumesc foarte mult pentru aprecierea făcută de Domnul Deputat Mihai Apostolache, mulţumesc foarte mult celor prezenţi astăzi, elevi şi profesori şi promitem că vom dezvolta această Vale a Teleajenului şi cu ajutorul celor tineri. Mulţumesc!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu