joi, 5 ianuarie 2012

Prin ochii unui spectator…

Unii consideră că perioada liceului este cea mai frumoasă din viaţă, în care trăieşti momente inedite şi emoţii noi şi ce mod mai frumos să spui Bun Venit tinerilor Liceeni, dacă nu printr-un bal organizat special pentru ei – Balul Bobocilor.
Ca în fiecare an, Balul a fost organizat de cei mai “bătrâni” dintre liceeni – elevii claselor a XII-a, şi de câţiva profesori care i-au  îndrumat  şi pregătit  pe concurenţii ce au trecut de preselecţii.
După lungi repetiţii şi pregătiri, concurenţii emoţionaţi, gătiţi de gală şi-au făcut apariţia. Cele 7 perechi ne-au prezentat ţinutele de zi, de seară, au dansat tango, ne-au amuzat cu momentele de pantomimă şi cu proba comună, unde băieţii îmbrăcaţi în tutu au dansat balet, iar fetele un dans ţigănesc specific masculin.
Bineînţeles că a existat şi o probă de departajare, la care concurenţii au fost puşi în încurcătură, fiind nevoiţi să răspundă la întrebări bucluclaşe şi să alcătuiască poveşti folosindu-se de cuvinte din domenii diferite.
Spectacolul nu s-a rezumat doar la concursul în sine, ci a fost o ocazie de a pune în valoare şi alţi elevi talentaţi . Astfel, am fost încântaţi de momentele muzicale susţinute de elevi ai şcolii şi de baieţii de la Avem Records dar şi de trupele de dans Seven şi Style Crew.
Concursul s-a sfârşit prin decernarea premiilor Miss şi Mister Boboc CNNI câştigate anul acesta de Laura Tănăsescu şi de Octavian Catană, iar apoi distracţia a continuat până târziu în Centrul de Tineret.
Raluca-Ştefania GEORGESCU
Clasa  a XI-a A
Colegiul Naţional “Nicolae Iorga”, Văleniii de Munte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu