marți, 28 februarie 2012

ÎN SPRIJINUL OAMENILOR SINISTRAŢI

Un grup de tineri din Vãlenii de Munte au organizat o campanie de strângere de alimente pentru oamenii nevoiaşi, prizonieri ai zãpezii, din judeţele Buzău şi Prahova. În prima zi a acestei acţiuni, punctul de colectare a fost situat la Spălătoria auto RBC din Vălenii de Munte, unde s-au strâns aproximativ 450 kg. de alimente. 
Acţiunea de întrajutorare propriu zisă a debutat în ziua de 13.02.2012 când s-a plecat către Buzău cu patru maşini de teren încărcate cu alimente având ca destinaţie comunele Năieni, Ţinteşti şi Fântânele din judeţul Buzău.
Repartizarea pe cele trei localităţi s-a făcut de către Prefectura judeţului Buzău. În satul Fântânele maşina cu pâine nu mai ajunsese de 7 zile. Locuitorii acestei aşezări ne-au primit cu bucurie şi ne-au mulţumit pentru gestul nostru umanitar şi pentru alimentele donate de care ei aveau atâta nevoie. În Fântânele, datorită cantităţii uriaşe de zăpadă căzută şi a viscolului puternic care a troienit zăpada, am fost nevoiţi să apelăm la o sanie cu cai pentru a transporta alimentele la magazin. Sania trasă de cai ne-a fost şi nouă foarte utilă ajutându-ne să trecem peste obstacolele ridicate în calea noastră de către zăpada viscolită. 
În cea de-a doua zi a campaniei noastre în aceeaşi comună, Năieni, s-a plecat cu 3 maşini de teren pline cu alimente strânse de la cetăţenii cu suflet mare din Oraşul Vălenii de Munte. Punctul de colectare al produselor alimentare donate de cetăţeni a fost amplasat în centrul oraşului Vălenii de Munte, în parcarea magazinului LIDL unde, datorită iniţiativei domnului Ioniţă Constantin s-au strâns 1.300 kg. de produse alimentare.
A treia zi a campaniei noastre ne-am îndreptat către locuitorii sinistraţi din localitatea prahoveană Boldeşti-Grădiştea unde şi aici oamenii au avut nevoie de ajutorul nostru.
UN GRUP DE TINERI DIN VĂLENII DE MUNTE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu