duminică, 8 aprilie 2012

Desemnarea candidaţilor PDL -Colegiul 5, pentru alegerile locale

Un eveniment important în viaţa Partidului Democrat Liberal, Colegiul 5, Valea Teleajenului a avut loc joi, 22 martie 2012: desemnarea candidaţilor pentru alegerile locale ce vor avea loc în 10 iunie 2012!
Într-o atmosferă de sărbătoare, în prezenţa Domnului Deputat al Colegiului 5, Mihai Cristian Apostolache, fiecare preşedinte de organizaţie din cele 10 localităţi componente ale Colegiului 5 şi-a prezentat candidatul la funcţia de primar şi candidaţii la posturile de consilieri din fiecare localitate luată în parte.
În deschiderea lucrărilor a luat cuvântul Domnul Deputat al Colegiului 5, Valea Teleajenului, Mihai Cristian Apostolache care, printre altele, a precizat:
“Este un moment important pentru noi toţi astăzi. De doi ani de zile suntem împreună pentru a ne cunoaşte mai bine şi pentru a ne uni ca-ntr-o familie. PDL, pe Valea Teleajenului a devenit o marcă. O marcă de temut! Asta înseamnă că fiecare organizaţie de partid şi-a înţeles menirea: aceea de a comunica şi de a fi aproape de oameni.
În doi de ani de zile am avut peste 400 de evenimente pe care le-am organizat sau la care am participat împreună. (…)
Îmi exprim convingerea că vom învinge, în toate cele 10 localităţi ale Colegiului 5. Vă urez succes!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu