joi, 14 martie 2013

UMILINŢA


GHEORGHE BURDUJAN WORDPRESSAş fi ipocrit dacă nu aş recunoaşte că mă simt umilit de componenţa actuală a Parlamentului României rezultată în urma alegerilor parlamentare de anul trecut. Actuala opoziţie a fost învinsă nu de oameni merituoşi, ci de o siglă, sigla unei alianţe socialiste concepută şi dirijată de mintea diabolică a securistului Dan Voiculescu. Maimuţa şi bostanul USL au învins! Şi au făcut-o într-un mod categoric, zdrobitor, la un scor fără drept de apel.
Blajinul Vasile Blaga lasă impresia că istoria neputinţei şi a înfrângerii se poate repeta dacă el va mai conduce PDL. “Opoziţie constructivă”, adică opoziţie deloc sau ioc. La fel şi în Vălenii de Munte, unde economul – blajin Constantin Ioniţă nu a avut nicio şansă împotriva impetuosului şi mult prea generosului Bebe Moacă. Îngheorghe burdujan - ziarul valenii - pagina 1, valenii 50Consiliul Local, steagul PDL-ului tot Daniel Piscan îl duce. Ca şi în precedentul mandat.
Întrebarea care îmi bântuie mintea este de ce mai marii USL nu şi-au pus pe colegii candidaţi unul şi unul? Ştiut fiind faptul că, în sondajele de opinie, aveau un avans formidabil faţă de ARD. Şi o piatră cu sigla USL ar fi câştigat competiţia. Struţocămila Victor-Crin (şi baronii locali) au preferat să “bage” în Parlamentul României puşcăriabili, penalişti şi oameni fără nicio calitate morală şi/sau intelectuală. De ce? Pentru că aceştia au plătit din greu: 100.000 – 150.000 de euro bucata de parlamentar. Masă votantă! Nu valori!
Gh. BURDUJAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu